• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Werknemer

Werknemer

Ben je burn-out? Deze training helpt je om eruit te komen!

 

Herken je dit? 

 • Je bent burn-out of bent bang dat je burn-out raakt. Natuurlijk wil je daar zo snel mogelijk van af komen?
 • Verlang je ernaar om weer plezier in je leven en je werk te hebben? 
 • Wil je je werk weer op het oude niveau kunnen doen, maar vraag je  jezelf af of dit haalbaar is?

Dan ben je hier op de goede plek. Want waar je naar verlangt is mogelijk. En mijn online training helpt jou daarbij. Wil je weer regie nemen oer je leven en je werk? Met mijn training kom  je stap voor stap weer tot plezier in je leven en je werk. Ik heb vele anderen ook via deze aanpak geholpen.

 

Hoe werkt het online programma

 • De training bestaat uit video’s en werkbladen.  De combinatie van beeld en geluid werkt het beste. Dat is zelfs bewezen.  
 • Je kunt de  video’s  zo vaak als je wilt terugspoelen en terugkijken.  Dat is fijn als je moeite hebt  om je te concentreren. 
 • Je krijgt werkbladen bij de video’s. Daarop staan eenvoudige opdrachten die veel impact hebben. Eenvoudig, pragmatisch en effectief. 
 • Je kunt al je vragen stellen en jouw ervaringen delen in een besloten chatgroep. Ik ben vrijwel  dagelijks aanwezig in de  groep om je verder te helpen. 
 • Je doet de training gewoon thuis. Je hoeft dus niet ergens heen. Dat scheelt een  hoop kostbare energie!

Mijn eigen ervaring met burn-out

Mijn naam is Irma Wolf. Al meer dan twintig jaar begeleid ik mensen zoals jij met succes om uit hun burn-out te komen en weer plezier in hun leven en werk te krijgen. In 1997 ben ik zelf burn-out geweest. Op mijn werk was er een personeelstekort en te veel werk. De een na de andere collega viel om. En ik ook. 

Toch is werk niet de enige oorzaak van een burn-out. Ook je privé-situatie kan ervoor zorgen dat je burn-out raakt. Dat heb ik bij zoveel mensen gezien die ik begeleid heb.  In beide gevallen kun je stap voor stap uit je burn-out komen. En help ik jou daarbij met deze training. 

 

Is dit programma voor jou?

Wil jij weer regie over je leven nemen? Wil je zelf actie ondernemen om verder te komen? Ben je gemotiveerd en bereid om te onderzoeken wat er anders kan? En ook iets anders te gaan doen?

Dan is deze online training voor jou. 

 

De duur van de training

Je krijgt 16 weken lang elke week een video met werkbladen, waar je lekker mee aan de slag kunt en die je op weg helpen.  Ook heb je toegang tot de chat. 4 maanden lang dus. Dat wil niet zeggen dat je 4 maanden op de bank zit. Integendeel. Je komt allereerst in beweging om energie op te doen en na de tussenevaluatie, na zo’n 2,5 maand, begin je weer rustig aan op het werk om dit weer op te bouwen tot je normale werk en uren. 

 

De onderwerpen van de training

Iedere week van de training heeft zijn eigen onderwerp. Deze onderwerpen komen aan bod:

 1. R-V=T
 2. Testen
 3. Klachten
 4. Energie en leuke dingen
 5. Dagstructuur
 6. Kracht
 7. Gedachten
 8. Tussenevaluatie
 9. Flow op het werk
 10. Communiceren
 11. Assertiviteit nee zeggen
 12. Assertiviteit verzoeken / steun
 13. Drijfveren
 14. Taakeigenschappen
 15. Doelen stellen
 16. Evaluatie

Wat kost het? 

Volgens marketingdeskundigen is mijn training meer dan € 3.000,– waard. Zelf vind ik € 1.750,–  (ex btw) meer dan genoeg, ook voor kleine werkgevers. 

Omdat jouw werkgever verplicht is om in je re-integratie te investeren, kun je navragen of ze deze training ook vergoeden. Je kunt dit met je manager, Hr-adviseur of Arbo-arts bespreken. Laat ze vooral kijken op deze site naar de informatie voor werkgevers. 

 

Nu meteen beginnen: Toegang tot de eerste stap

Je kunt nu meteen gratis met de eerste stap starten. Als je je aanmeldt via de onderstaande knop,  dan krijg je van mij de video en het werkblad van de eerste stap van het traject cadeau. Dan kun je dus meteen je eerste stappen zetten om uit je burn-out te komen. Zo krijg je ook meteen een beeld van wat je in de rest van de training kunt verwachten. 

Review van een werknemer

“Ik ben zo blij dat ik dit traject heb gevolgd. De opdrachten waren zeer praktisch en leverden meteen resultaat op. Ik zit nu weer 100% goed in mijn vel en dat had ik niet verwacht”

– Esther

 

Vragen?

Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. 

© 2022 Flow-wolf - Powered by Maatos